Juwel Lido 120 aquarium [REVIEW]

Het Juwel Lido 120 aquarium is een echte blikvanger. Terwijl de klassieke zwembadvorm van de Juwel RIO gebaseerd is op een rechthoek, vertrouwt Juwel in deze serie op het speciale effect van de kubus. Dit aquarium heeft een capaciteit van 120 liter.

Juwel staat garant voor kwaliteit

De Juwel Lido 120 is gebouwd op de traditie van een kwaliteitsbedrijf! Sinds de gebroeders Köhlmoss in het midden van de jaren zestig het eerste aquarium met een aluminium frame ontwikkelden, hebben talloze mensen hun passie voor het aquariumleven ontdekt. Het bedrijf Juwel is dankzij zijn talrijke en innovatieve ontwikkelingen één van de belangrijkste fabrikanten van aquaria en bijbehorende accessoires.

Juwel Lido 120 LED Aquarium - Houtkleur - 120L - 61 x 41 x 58 cm

★★★★★
297,15  in stock
Bol.com
as of december 4, 2022 2:13 am

De belangrijkste kenmerken van het Juwel Lido 120 aquarium


Naast het aquarium en de bijpassende onderkast omvat het aquarium het Bioflow-filtersysteem, een regelverwarming en een MultiLux LED-verlichting.

De LED-verlichting

Naast de energiebesparing tot 50% is ook de extreme levensduur het bijzondere kenmerk van de LED-technologie. Het systeem bereikt met gemak enkele duizenden uren en overtuigt nog steeds door een bijzonder laag energieverbruik. Het deksel van het aquarium heeft twee kleppen waarmee je de vissen kunt voeren of de LED-lichtbuis naar achteren kunt verplaatsen om in het aquarium te werken.

Het filtersysteem

Juwel is overtuigd van de kwaliteit van zijn producten. Dit is niet anders met hun Bioflow-filtersysteem. Deze aquariumfilter biedt een zeer groot filtervolume. Dit maakt het mogelijk de verschillende filtermethoden (mechanisch, chemisch en biologisch) ideale omstandigheden te bieden voor de beste resultaten.

Optimale filterresultaten betekenen ook minder filterreiniging! Bovendien zorgt het grote volume voor lange onderhoudsintervallen en een lange levensduur van de filter. Het filterontwerp maakt bovendien een gemakkelijke toegang tot de circulatiepomp mogelijk.

Een ander bijzonder kenmerk is het dubbele doorstroomprincipe. Hierdoor kunnen verschillende stroomsnelheden binnen het filter worden bereikt. Alle Bioflow filters zijn geschikt voor een regelverwarming dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in het gehele reservoir.

De aquarium onderkast

Ook bij het Juwel Lido 120 aquarium past de bijhorende onderkast. De hoogwaardige materialen en een bijzonder zorgvuldige afwerking garanderen niet alleen een maximale veiligheid, maar ook dat je lang plezier zult hebben van het aquarium.

Hij is precies afgestemd op de afmetingen van het aquarium en biedt een grootte opbergruimte. Met een legplank kun je de onderkast nog verder indelen. Deze meubel heeft geen handgrepen en maakt indruk met een zeer strak en tijdloos design. Ook een CO2-systeem past hier probleemloos in, mocht je op een gegeven moment willen overschakelen op een extern filter.

Waarom kiezen voor het Juwel Lido 120 aquarium?

Juwel Lido 120Met een gevoel voor heldere lijnen zet de Juwel Lido 120 stijlvolle accenten neer. Met een breedte van 61 cm en een bijzondere hoogte van 58 cm biedt dit aquarium verrassend veel ruimte. Het veiligheidsframe zorgt voor een bijzonder veilige stand en maakt het mogelijk het aquarium gemakkelijk op te zetten zonder speciale steunen. De zorgvuldige verwerking, de hoogwaardige materialen en de perfect op elkaar afgestemde techniek zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het aquarium. Zowel aquarium als onderkost zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, donker hout, licht hout en wit .

De moderne MultiLux LED-lichtbuistechnologie van Juwel zorgt voor een briljante verlichting en een uitstekende plantengroei. Dankzij het MultiLux LED-lichtsysteem kun je comfortabel in het aquarium werken, zelfs als de verlichting is ingeschakeld. Voor de juiste temperatuur  zorgt de 100 Watt regelverwarming, die optimaal in het watercircuit van het Bioflow M filtersysteem is geïntegreerd.

Met de bijpassende kast staat uw aquarium veilig op een stevige ondergrond.  De eenvoudige montage en de royale opbergruimte, bijvoorbeeld voor aquarium accessoires, laten ook uit pragmatisch oogpunt niets te wensen over. Eigenlijk hoeft u nu nog maar één ding te doen: kies uw favoriete kleur en geniet elke dag van je aquariumvissen