Kies uit de beste aquarium modellen en accessoires van 2021 !

Een aquarium is veel meer dan een eenvoudige woonkamerdecoratie. Het is, als het ware, een klein onderwateruniversum waar de vissen zich voortdurend onder je ogen ontwikkelen. Zowel hypnotiserend als ontspannend, het aquarium is er in vele vormen. Het is aan jou om de juiste te kiezen!

Zodoende je wegwijs te geven in de mogelijkheden hebben we enkel van de beste aquarium modellen en accessoires voor jou opgelijst. Wil je meer informatie over een bepaald model. Twijfel niet om onze reviews door te nemen voordat je je keuze maakt.

Beste aquarium merken

Het beste aquarium vinden die aan je noden en behoeften beantwoord is geen éénvoudige klus! Voor het welzijn van je vissen, maar ook van jouw waterplanten, moet het aquarium stevig en robuust zijn, voorzien van verlichting, een pomp, een filter en een kwalitatieve verwarming. Er bestaan echter heel wat aquariumfabrikanten. Laten we even de bekenste merken en hun bestverkochte modellen overlopen.

Juwel aquarium

Juwel was het eerste merk dat aquaria aanbood zoals we die vandaag de dag kennen. Sinds zijn oprichting in 1969 is het de nummer één fabrikant in Europa. Juwel aquaria zijn ook zeer duurzaam en robuust. Zij garanderen veiligheid en kwaliteit.

SuperFish aquaria

Aquaria van het merk SuperFish raad ik je zeker aan als je met je eerste aquarium wenst te starten. Het merk biedt verschillende starter kits in verschillende maten, gaane van 20 liter tot 100 liter. Binnen het gamma van SuperFish, vind je zowel aquariums terug voor koudwatervissen als zoetwatervissen. De kits beschikken gewoonlijk, buiten het aquarium zelf, over een energiezuinige LED-verlichting, een interne filter en andere praktische accessoires. Wens je een aquarium met zoetwatervissen. Ga dan op zoek naar een aquarium van het merk die ook over met een aquariumverwarming uitgerust is. Hieronder vind je alvast 4 van de populairste modellen van het merk.

Tetra aquarium modellen

Ben je op zoek naar een aquarium die prachtig zal ogen in je interieur, dan hoef je niet langer te zoeken. De Tetra aquarium modellen zullen je zeker en vast bekoren. Hoewel het merk vooral bekend staat om zijn hoogwaardig aquarium accessoires, biedt het eveneens een aantal aquaria aan die het bekijken waard zijn.

Aquarium accessoires

Wenst u aquarium accessoires kopen? Net als bij de verschillende aquarium modellen bestaat er binnen het gamma aan accessoires tal van verschillende merken en referenties. In onderstaand overzicht hebben wij getracht de beste aquarium accessoires voor u op te lijsten. Ontdek onderstaande selectie, twijfel niet op het product te klikken voor meer informatie en maak je keuze voor het accessoire die het best bij je aquarium zal passen.

Beste aquarium filters

Het is niet eenvoudig de beste aquarium filter voor je aquarium te kiezen. Toch is de keuze van de filter essentieel. Een aquarium is immers een gesloten ecosysteem, dat gemakkelijk uit evenwicht kan raken. Het filter maakt het mogelijk het aquarium te reinigen op een zichtbare manier (het verwijdert afval en zorgt voor helder water). De filter is een must voor alle zoet- en zoutwateraquaria. Hieronder vind je enkele van de populairste binnen- en buitenfilters

Aquarium verwarming

Zoetwatervissen hebben ook verwarming nodig. Aquarium verwarming is echter verkrijgbaar in verschillende modellen en vermogens. Weet je niet zeker welk model te kopen? Kijk dan zeker een kijkje naar onderstaande mogelijkheden.

>